Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Бахрейн

Имоти за продажба в Бахрейн

Бахрейн, нация, която включва повече от 30 острова в Персийския залив, е в центъра на основните търговски пътища от древността. В съвременната си столица Манама се намират известните експонати на Националния музей на Бахрейн от древната цивилизация Dilmun, процъфтявала в региона в продължение на хилядолетия. Това е най-големият град в щата, с приблизително население от 329 550 души, но столичният район надхвърля около 628 000 жители, което е около една четвърт от цялото гражданство на Бахрейн.

Известно и наречено Перлата на Персийския залив, Кралство Бахрейн е известен международен бизнес център и любима дестинация за емигранти както за живот, така и за работа. Този нарастващ потенциал на Кралство Бахрейн е ясно видим в много от неговите инвестиционни дестинации и атракции.

През последните пет години Бахрейн наблюдава вълна от инвестиции и нови разработки. Бахрейн винаги е бил активен пазар на наематели, но сега се забелязва значително увеличение на сделките, свързани с имоти за продажба в Бахрейн през последните години. И така, какво се е променило, за да се случи това?

Оферта и търсене на имоти на достъпни цени. Търсенето на имоти за продажба в Бахрейн се ръководи повече от всякога от крайните потребители.

Нарастваща туристическа икономика, всъщност общо 13 милиарда BD са инвестирани в туризъм и инфраструктура, което включва разширяването на сегашното летище, което ще увеличи капацитета на пътуващите до 14 милиона. Освен това разширяването на саудитския насип ще увеличи пътния му капацитет с до 132%.

Регулаторният орган за недвижими имоти със сигурност ще увеличи местните инвестиции в недвижими имоти по различни начини. създаването на закони като задължително подаване на акаунти, необходими за имоти извън плана, ще увеличи защитата на потребителите и това ще се превърне в голямо доверие на купувачите, с повече решения за закупуване на имоти за продажба в Бахрейн.

Обучението и развитието на специалисти по недвижими имоти в Бахрейн също е важна промяна, която ще гарантира етични практики, отговорности и професионализъм в дадена индустрия, което ще доведе до по-голяма ефективност и по-добро обслужване.

Дигиталните технологии ще променят играта. Ако търсите да купите имот за продажба в Бахрейн или да наемете дом, намерете, че подходящият имот никога не е бил по-ефективен, прозрачен е удобен.
Онлайн порталите и мобилните приложения улесняват всеки да вижда всички видове списъци на имоти, както и да имат по-добро разбиране на цените в различни области, заедно със снимки и подробни описания на имота за продажба в Бахрейн. Това обаче е само върхът на айсберга в света на недвижимите имоти, тъй като технологията продължава да трансформира и подобрява начина, по който потребителите и професионалистите в индустрията взаимодействат с пазара

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 2862

За продажба Вила, Бахрейн, Manama, Manama, center

684,530.00BGN
За продажба
Вила

290 m²
Съоръженията включват общ басейн 40 м2, 5 климатика, 60 л електрически бойлер в банята, стоманена врата, душ кабина, PVC двоен стъклопакет и мрежи про...
Карта, движение на цените и статистики
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB